Nu Live

Welkom In Het FeestCafe Een lekker gezellig feest met heerlijke muziek

Home

Cher geen fan van eigen muziek Original Source

17 mei 2017 Muziek nieuws


“Mijn muzikale voorkeur ligt gewoon niet in haar richting”, vertelt de zangeres in een interview, zegt de zangeres met muziekblad Billboard. Cher krijgt van het tijdschrift de Icon Award.

Ze schaamt zich oor de nummers die ze in de jaren zeventig maakte. Liever had ze meer geklonken als Joni Mitchell of The Eagles. Ook over haar latere werk is ze niet te spreken. Haar album It’s A Mans World uit 1995 noemt ze “rommel”. “Ik heb geen flauw idee meer wat erop staat, ik vond het allemaal niks.”

Over haar grootste hit Believe is Cher evenmin positief. De zangeres noemt de opnamen van het nummer uit 1999 “een nachtmerrie” en vertelt dat ze kwaad de studio uitrende, waarna auto-tune gebruikt werd om het nummer af te maken.

Door: BuzzE

Share