Nu Live

Welkom In Het FeestCafe Een lekker gezellig feest met heerlijke muziek

Home

DeLaMar dit jaar thuisbasis Amsterdam Dance Event Original Source

17 mei 2017 Muziek nieuws


Vanwege een renovatie is de oorspronkelijke locatie dit keer niet beschikbaar, waardoor het vijfdaagse evenement noodgedwongen op zoek moest naar iets anders. ‘

‘DeLaMar biedt veel nieuwe mogelijkheden en ligt bovendien op een strategische plek in het centrum van Amsterdam, met de Melkweg en Leidseplein letterlijk om de hoek”, zegt ADE-directeur Richard Zijlma.

”Het is ook voor onze nationale en internationale bezoekers een prachtige centrale plek om elkaar te ontmoeten.”

ADE vindt plaats van 18 tot en met 22 oktober, op meerdere locaties in Amsterdam. De organisatie verwacht dit jaar nog meer vertegenwoordigers uit de elektronische muziekindustrie, onder meer uit Korea, China, Afrika, India en Zuid-Amerika. Het evenement trok vorig jaar 375.000 bezoekers.

Door: ANP

Share