Nu Live

Welkom In Het FeestCafe Een lekker gezellig feest met heerlijke muziek

Home

Dotan kondigt Europese tournee aan Original Source

18 mei 2017 Muziek nieuws


Dat heeft de zanger vrijdag bekendgemaakt. De tour, bestaande uit zeventien shows, start op dinsdag 3 oktober in Dublin en brengt hem onder andere naar Londen, Stockholm, Berlijn, Madrid en Parijs. De laatste show is op 25 oktober in Amsterdam.

“Ik kijk enorm uit naar deze tour en blijf het onwijs bijzonder vinden om zo te mogen reizen met mijn muziek”, zegt Dotan, die in het dagelijks leven Dotan Harpenau heet. “Mijn laatste optreden was met mijn volledige band in de Ziggo Dome anderhalf jaar geleden, maar voor deze tour zal ik helemaal alleen op pad gaan. Mijn gitaar en ik. Dit is natuurlijk enorm spannend, maar voelt als een nieuw avontuur.”

Vrijdag is ook voor eerst sinds augustus weer nieuwe muziek van Dotan uitgekomen. De single Bones is de opvolger van Shadow Winds. De kaartverkoop voor de show in Bitterzoet in Amsterdam begint vrijdag om 12.00 uur.

Door: BuzzE

Share