Nu Live

Welkom In Het FeestCafe Een lekker gezellig feest met heerlijke muziek

Home
  • Home
  • Actueel Nieuws
  • Ontslag FBI-baas Comey haalt volgens Trump druk van Rusland-onderzoek Original Source

Ontslag FBI-baas Comey haalt volgens Trump druk van Rusland-onderzoek Original Source

18 mei 2017 Actueel Nieuws


Dat heeft de Amerikaanse president vorige week tegen een Russische delegatie gezegd, zo weet The New York Times.

“Ik heb zojuist het hoofd van de FBI ontslagen”, zei de president tegen de Russen in het oval office. “Hij was een gek, een echte dwaas. Er stond veel druk op mij vanwege dit onderzoek, dat is nu opgelost.”

Woordvoerder Sean Spicer bevestigt de uitspraken van Trump in een verklaring. Comey zou volgens het Witte Huis onnodig veel druk op de president hebben gezet, dat ging ten koste van de diplomatie met Rusland over zaken als Syrië, Oekraïne en Islamitische Staat.