Nu Live

Your Wake Up Call

Home
  • Home
  • Muziek nieuws
  • Justin Bieber bidt tijdens benefietavond voor slachtoffers Irma en Harvey Original Source

Justin Bieber bidt tijdens benefietavond voor slachtoffers Irma en Harvey Original Source

12 september 2017 Muziek nieuws


“Ik ben super dankbaar om onderdeel te zijn van deze actie”, zei de 23-jarige tegen het televisiekijkende publiek. “We willen dat jullie niet alleen kijken, maar dat jullie meedoen en doneren, wat je maar kwijt kan. Het hoeft niet veel te zijn, gewoon wat voor jou mogelijk is om te geven.”

Bieber, die een nieuwe coupe toonde die hij accentueerde met een bandana, gaf daarna het woord aan een drietal religieuze leiders, waarvan er een voorging in een gebed.

De jonge zanger vindt na het cancellen van zijn tournee wegens uitputting volgens verschillende mediaberichten veel steun bij zijn kerk Hillsong. Hij zou een sterke band hebben opgebouwd met de pastoor van de kerk, Carl Lentz.

Door: BuzzE

Share