Nu Live

Your Wake Up Call

Home
  • Home
  • Muziek nieuws
  • VS haalt meer dan 44 miljoen dollar op met benefietavond Original Source

VS haalt meer dan 44 miljoen dollar op met benefietavond Original Source

12 september 2017 Muziek nieuws


Dat meldt ABC News. Aan Hand in Hand-actie werkte een grote groep Hollywoordsterren mee.

Tijdens de één uur durende televisie-uitzending, gepresenteerd door Jamie Foxx, werd 14 miljoen dollar opgehaald. In de uren daarna steeg het bedrag door donaties via de telefoon en online tot 44 miljoen.

Klimaatverandering

In de speciale televisie-uitzending kwam een reeks aan beroemdheden voorbij, waaronder George Clooney, Justin Bieber, Beyoncé, Leonardo DiCaprio en Hilary Duff. Een aantal van hen liet zich tijdens een korte speech kritisch uit over klimaatverandering en de opwarming van de aarde.

“Iedereen die gelooft dat de aarde niet aan het opwarmen is, moet wel blind zijn… of niet erg slim”, zei Stevie Wonder, die tijdens de show Lean On Me van Bill Withers vertolke.

Daarnaast waren er onder meer optredens van Usher en Blake Shelton. Zij speelden het nummer Stand By Me. Despacito-ster Luis Fonsi zong samen met singer-songwriter Tori Kelly Leonard Cohens Hallelujah.