Nu Live

Your Wake Up Call

Home
  • Home
  • Muziek nieuws
  • Jacob de Greeuw maakt comeback met Nederlandse band Johan Original Source

Jacob de Greeuw maakt comeback met Nederlandse band Johan Original Source

10 januari 2018 Muziek nieuws


De formatie van zanger en gitarist De Greeuw maakte tussen 1996 en 2009 vier studioalbums en maakte daarna bekend te stoppen. Na een tussenpauze van negen jaar komt de band op 13 april met een nieuwe plaat, uitgegeven door Excelsior Recordings.

“Het moest er van komen, een terugkeer van Johan”, stelt de band donderdag in een verklaring. “Er waren te veel stukken, strofen, beelden en geluiden die schreeuwen om in songs te worden vervat.”

Ook gaat Johan weer touren. De band is te zien met enkele liveoptredens, onder meer op Motel Mozaique en Dauwpop. Ook zal de band in mei te zien zijn in Groningen, Utrecht, Nijmegen en Paradiso in Amsterdam.