Nu Live

Your Wake Up Call

Home
  • Home
  • Muziek nieuws
  • Mary J. Blige onthult eigen ster op Hollywood Walk of Fame Original Source

Mary J. Blige onthult eigen ster op Hollywood Walk of Fame Original Source

11 januari 2018 Muziek nieuws


Tijdens de onthulling gaf Blige een speech en werd ze emtioneel toen ze terugkeek op haar carrière. “Ik ben zo dankbaar voor deze ster, omdat ik ‘m waarschijnlijk drie keer heb verdiend. Ik zeg dit met zelfvertrouwen, niet met arrogantie. Ik zeg omdat ik nu weet wat ik waard ben en wat dat betekent.

“Mary J. Blige is één van de populairste zangeressen van onze generatie. Fans zullen het geweldig vinden om haar ster te zien op de Boulevard, waar de hoogtepunten van haar carrière op deze beroemde stoep worden gevierd”, aldus Ana Martinez, producer van de Walk of Fame-ceremonies.

De met negen Grammy Awards onderscheiden zangeres (46), bekend van nummers als No More Drama en Be Without You, is ook al gelauwerd voor haar acteerwerk. Blige ontving een Golden Globe Award, een SAG Award en een Critics’ Choice Award voor haar rol in Mudbound. Ook werd ze genomineerd voor een Golden Globe voor de beste originele song voor Mighty River.