Nu Live

Non Stop Music Feel The Power Of Music

Home

Dj’s, met aanhang, bij de Toppers

27 mei 2018 Actueel Nieuws


Aantal maanden geleden vroeg Priscilla wie er mee wilt om naar de Toppers te gaan . Ze ging proberen kaarten voor elkaar te krijgen om met een hele gezelschap bij het grote meezingfeest van Nederland bij te wonen. Voor vele was het al gauw, ja natuurlijk, en dan nu nog de kaarten zien te bemachtigen. En het is haar gelukt en keken we allemaal uit naar die dag.

Voordat we het wisten was het 26 mei 2018 en het weer zat ontzettend mee, misschien zelfs wel een beetje te warm. Niet klagen, het had ook zomaar anders kunnen zijn. We zouden bij het treinstation verzamelen want we gingen allemaal met het openbaar vervoer.  Twee uur in de middag was de afspraak om naar het grote spektakel te gaan. In de middag zou het feest al los barsten voor de Johan Cruijff Arena omdat daar een podium stond van 100% NL.

En wat een feest zeg met optredens van Nederlandse artiesten was het een gezellige boel en omdat het thema was Pretty In Pink waren velen gekleed in het roze met zoveel verschillende tenues dat we ook daarvan ontzettend gelachen om hebben. Vermoeid gingen we de Arena binnen en het was één grote mensenmassa die allemaal zin hadden in een feestje.

Maar de warmte heeft wel een beetje onze energie verspeeld want we waren net een afdruiprekje en ging het drinken toch wel rijkelijk naar binnen. Het mooiste was wel dat we elkaar, via de app of telefoon gesproken hadden, maar vele elkaar nog nooit in het echt hadden gezien. Het was geslaagd en misschien wel leuk voor een herhaling

T-Shirts zijn gemaakt door http://bymooiz.nl

 


Share