Nu Live

Afternoon Delight

Home

Interview met DJ DutchBoy

29 mei 2018 Music Power Radio Nieuws


1. Wat trekt de radiowereld aan?

Ben al vanaf mijn 8e jaar al bezig met muziek playbacken begon ik mee op mijn 16e ben ik echt gaan zingen toen ik voor het eerst Jan Smit op de radio hoorde presenteren trok dat mijn aandacht om ook te gaan draaien zo ben ik begonnen bij een locale omroep in almere en daarna nog wat internet radio stations nu draai ik met plezier bij Music Power Radio.

2. Wat doe je graag naast het leven als DJ?

Ik ben druk bezig met muziek dus vooral zingen krijg ook zo nu en dan optredens daarnaast zit ik ook op darten waar ik momenteel 1e divisie speel bij de DBA ( dartsbond Almere )

3. Wat voor werk doe je in het dagelijks leven?

Werken momenteel druk opzoek naar een passende baan

4. Zou je het leuk vinden om driveinn shows te maken en door het land te trekken?

Dat zou ik wel een keer mee willen maken lijk me wel gaaf om het een keer te doen

5. Wat zijn je ambities in de radiowereld?

Mijn ambities ja daar zeg je me wat zolang de luisteraars vinden dat ik leuk draai blijf ik draaien en mischien in de toekomst wel een leuke baan eraan over houden

6. Wat is jouw favorieten DJ?

Ik heb niet echt een favoriete dj maar als je er om vraagt vind ik Gérard Ekdom toch wel een van de betere en qua muziek kom ik uit op dj tiesto

7. Hoe bereid je, je voor op een uitzending?

Ik berijd me niet echt voor als er een dj voor mij draai probeer ik het op die manier op te bouwen naar mijn qualitijten als ik moet beginnen moet ik altijd maar een gok doen wat de meeste luisteraars luisteren en ik ben van mening vinden ze het goed is er niks aan de hand als ze het niet goed vinden tja dan heb je altijd een verzoekbox zo kan je de luisteraars het gevoel geven dat ze kunnen blijven luisteren


Share