Blog

Joey Kramer – Angelina

today23 juni 2023 3

Achtergrond
share close

De in Deventer geboren zanger Joey Kramer (1991) presenteert met ‘Angelina’ een knaleer van een zomerhit. Hiervoor dook hij de studio in met de vooraanstaande producer Manfred Jongenelis, en het resultaat is dan ook een perfect geproduceerde hitgevoelige single. Hiermee zal Joey naar verwachting wel eens een flinke hit kunnen scoren. Geïnspireerd door de muziek van André Hazes begon Joey al op jonge leeftijd met zingen. Via talentenjachten maakte hij zijn eerste stapjes die leidden tot optredens op de grotere podia, welke hij mocht delen met artiesten als Django Wagner, Rein Mercha, Peter Beense en Willem Barth. De ambitieuze Joey is inmiddels uitgegroeid tot een graag gezien gast op vele feesten en partijen, en de nieuwe single ‘Angelina’ zal ongetwijfeld nieuwe deuren voor Joey openen. Een passende videoclip zal deze release ondersteunen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%