Blog

Shayne (Van Kersbergen) – Met jou wil ik ervoor gaan

today15 juni 2024 4

Achtergrond
share close

Het 18-jarige aanstormende talent uit Den Haag “Shayne van Kersbergen” bracht 18 mei zijn eerste single uit “Met jou wil ik ervoor gaan”. Op 16-jarige leeftijd trad Shayne voor het eerst op voor zijn opa zijn 70ste verjaardag met het nummer “Unchained Melody”. Door dit optreden was de eerste stap gezet. Shayne nam zangles bij “zangstudio the voice” en is nu onder vocal coaching van Leadzangeres van de band Tower “Marian Pijnaker”. Hierna volgde snel 2 talentenjachten waar Shayne allebei de finale behaald heeft. Voornamelijk met het liedje “Unchained Melody” wist Shayne iedereen te ontroeren.

Shayne is nu net een jaar bezig met zingen maar wist op vroege leeftijd al dat hij zanger wilde worden.

Toen hij de studio in dook bij “Leico Music” en de demo hoorde van zijn eerste single wisten ze meteen dat dit hem zou worden en waren super enthousiast. Shayne volgt momenteel de studie podium-en evenementen techniek waarbij hij ook leert hoe techniek bij het optreden werkt.

De single “Met jou wil ik ervoor gaan” is verkrijgbaar vanaf nu verkrijgbaar en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%