Blog

Voor Mick Harren gaat er niks bovenNederland!

today21 juni 2024 3

Achtergrond
share close

Dat Mick Harren trots is op Nederland, laat de zanger horen én zien met zijn nieuwe single ‘Geef Mij Maar Nederland’, een ode aan ons mooie en kleine kikkerlandje! Net als zijn vorige single ‘Goudgele Rakker’ is zijn nieuwe single geschreven door niemand minder dan André Hazes sr. Mick heeft van diens broer Joop Hazes vier nooit eerder uitgebrachte liedjes ontvangen waarvan ‘Geef Mij Maar Nederland’ er dus één is. Een onvervalste feestknaller die als een oorwurm blijft hangen en waar de gezelligheid van af druipt. “Er gaat niets boven Nederland voor mij en ik hoop dat iedereen die dit liedje hoort, het vol trots gaat meezingen” aldus Mick. De single is geproduceerd door Manfred Jongenelis en verschijnt op 21 juni ondersteund met een te gekke
videoclip!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%