Blog

Jan Woudenberg komt metnieuwe single “Hey Papa”

today28 juni 2024 6

Achtergrond
share close

Jan Woudenberg uit IJsselstein is al weer wat jaartjes flink aan de weg aan het timmeren in deze muziekindustrie, maar het begon ooit in het café van zijn vader en oom waar hij regelmatig zong. Daar werd al snel duidelijk dat hij een entertainer in hart en ziel was. Het bleef niet bij dat ene café en al snel werd hij gevraagd voor optredens in grote feesttenten en dinershows. Vorig jaar heeft hij zijn 10 jarig jubileum groots gevierd met een eigen concert en dacht daarna, het is weer tijd voor een nieuwe single.

Vandaag presenteert Volkszanger Jan van Woudenberg met trots zijn nieuwe single “Hey Papa”. Het is een nieuwe bewerking van een oude Siciliaanse Traditional die vroeger altijd op bruiloften werd gezongen. Het is het herkenbare verhaal van een vader die zijn zoon snel ziet opgroeien, geschreven door de recent met twee gouden platen bekroonde hitschrijver Bram Koning. Deze single komt uit onder het label van Alkon Music en de prachtige videoclip is gemaakt door Ron Schmid Visuals Media.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%