Dj

DJ Dutchboy

Achtergrond


Niet iedereen heeft een bliksemcarrière achter de rug, maar Dutch Boy wel. Als 6-jarig ventje deed hij al veel typetjes na en via zangles, talentenjachten en karaoke is hij nu al 8 jaar volledig met zingen bezig. Dat heeft hem geen windeieren gelegd, want Pascal heeft al gezongen met zijn grote voorbeeld, Wolter Kroes, maar ook met Jan Vayne en Jannes. En dat kunnen er niet zoveel zeggen!
Zijn zangtalent bracht hem uiteindelijk ook in het artiestenbestand van United by Music. Ook wel met enige spanning, want Engels is toch wel een moeilijke taal voor iemand die smartlappen als lievelingsmuziek heeft. Het is toch even anders of je Vleugels van mijn vlucht van Paul de leeuw zingt of My teddybeer van Elvis Presley! Maar het gaat hem zeker goed af.
Aan zelfvertrouwen ontbreekt het de zanger dus niet, die ook trots is op het feit dat hij op zijn repertoire het liedje Voor even heeft staan. De tekst daarvan is geschreven door zijn vader w.a van der Hoorn en de muziek door Michael Elia en het gaat over het grote begrip voor mensen, die vechten tegen het ongemak van leven, ongeacht wat dat is. Het liedje is opgedragen aan een kennis die een heel ernstige ziekte heeft gekregen. Zo speelt de muziek een belangrijke rol in de familie Van Hoorn, naast het darten, want pa en zoon zijn inmiddels bekend als Papa en Little Bear in het dartmilieu.
Ook is dutchboy te horen op music power radio met zijn show naam party time hij is dus allround bezig met muziek
kort om het maakt dus voor deze jongen niet uit wat voor een feest het word
het dak eraf

Rate it

Dj

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%