Cor Luister, en bij sommige DJ's, en kijk naar deze geweldige station die je het familie gevoel terug geeft. Met lekkere muziek en leuke praatjes. Music Power Radio, geeft je net dat ietsje meer. TijgerPiet One dream One stream One Team met muziek je een possitieve Vibe te geven ook de chat is de gezelligste huiskamer kortom een Top station met Top djs en luisteraars chatters is het 1 grote muzikale familie. Tripple Beatsz Weekend beuk-plaartje hoord erbij

Dj Mirjam

Achtergrond

Hoi,

 

Ik ben Mirjam, 53 jaar en getrouwd met Oscar.

 

Muziek heeft altijd een grote plek in mijn leven ingenomen, maar altijd als luisteraar. Het schijnt dat de muziek uit je jeugd- en tienerjaren een grote invloed op je muzieksmaak, dus ik kan rustig bekennen dat ik een enorme voorliefde heb voor de jaren 80.

Maar inmiddels is mijn muzikale horizon flink breder geworden en kan ik bijvoorbeeld ook enorm genieten van prog rock.

 

Toen Oscar bij zijn eerste internet station draaide, heeft hij mij zo gek gekregen dat ik soms ook een uurtje voor mijn rekening nam. Ik vond het ontzettend spannend, maar ook leuk om te doen. Het zal jullie niet verbazen dat ik mijn aandacht destijds volledig richtte op de jaren 80.

 

Bij de stations die volgden nam ik soms een programma over van Oscar en uiteindelijk werd ik gevraagd of ik misschien een eigen programma wilde hebben. Wederom heel erg spannend, maar Mirjam’s Muziek Mix was geboren. Een mix van grote hits, grote namen en de lekkerste nieuwe muziek!

Samen met Oscar beheer ik Oscar’s Tip Top Tien en voor dit programma neem ik ook weleens de microfoon van hem over, dus dat is wel een programma dat we samen maken.

Vanuit studio 13 hoop ik jullie veel luisterplezier te bezorgen.

Rate it

Dj

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Jordi Weijer - Het spijt me 3000x3000
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%