Dj Aanmelding

Wat leuk dat je interesse hebt om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radiostation! Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek. Music Power Radio is een radio station met grootse toekomst plannen. Er zijn al enkele grote ideeën in de wandelgangen besproken die eventueel mogelijk zijn voor Music Power Radio en die ons uiteindelijk groter en succesvoller kunnen maken. Wij kunnen natuurlijk genieten van muziek, dat staat voorop, maar een radio station zonder DJ’s, is geen radio station natuurlijk. Daarom zijn wij misschien wel opzoek naar jou! Heb je altijd al ambities gehad om radio DJ te worden? Dan is dit je kans! Wij vragen geen super talent natuurlijk, maar ook wij hebben een aantal richtlijnen die we natuurlijk van onze DJ’s wel verwachten, om niet alleen de luisteraar, maar ook de rest van het team tevreden te houden. Wat is in ieder geval van belang: Je beschikt over een goeie microfoon, die een goed geluid geeft. (Geen Headset) Je kan goed in een team werken en dat maakt jou tot een echte team player Je bent bereid de richtlijnen van Music Power Radio te volgen, tijdens en buiten je uitzending Je hoeft geen muziek expert te zijn, maar enige kennis van muziek is wel belangrijk. Je draagt ten alle tijde bij aan een goede promotie van Music Power Radio. Dit zijn kort even wat belangrijke punten: we zijn redelijk flexibel, maar zonder richtlijnen is het runnen van een radiostation natuurlijk niet makkelijk. Aangezien wij legaal uitzenden met licenties van Buma/Stemra en Sena, is het belangrijk ten alle tijde in het belang van Music Power Radio te handelen. Lijkt het je wat om DJ bij ons te worden? Helemaal super! Dan is dit wat je moet doen: We werken met een overeenkomst en algemene voorwaarden waar je akkoord mee dient te gaan. Je ontvangt van ons altijd een bericht over je aanmelding. Mocht het zijn dat wij in jou ons nieuwe teamlid zien, dan gaan we verder in overleg met je en krijg je van ons de gelegenheid om op onze test stream een proef uitzending te doen. Hierbij zijn de verantwoordelijke van het station en een geluidstechnicus aanwezig. In de testuitzending laat je zien wat je in je mars hebt en beoordelen we of alles in orde is. Mocht het zijn dat na de proefuitzending je nog steeds interesse hebt, en wij ook nog steeds toekomst zien in jou, dan gaat het proces door, en zal je dus als DJ aan ons team worden toegevoegd. Kortom, wie weet ben jij het nieuwe teamlid van ons radiostation en ben jij binnenkort voor de hele wereld live te beluisteren op ons radiostation. We hopen snel van jullie te horen en willen ons team graag met leuke mensen uitbreiden. Succes met je aanmelding namens het team van Music Power Radio, en we kijken er erg naar uit. Draaien bij Music Power Radio NL kost 10,00 Euro pp, per maand!
Dag Maand Jaar

Via dit telefoonnummer zullen we contact met je opnemen.

Graag willen we weten wat jou ervaringen zijn in de muziek wereld.

Over welke Software beschik je?

geef hier aan of je in het bezit van hardware bent en zo ja welke hardware.

Geef hier aan welke dagen je beschikbaar bent.

Geef hier aan welke tijden jij graag wilt draaien op de dagen die jij gekozen hebt.

Music Power Radio NL staat bekend om zijn diversiteit van verschillende shows. daarom vinden we het belangrijk om te weten waar jou passie kwa muziek genre ligt.

Indien je niet akkoord gaat nemen we je aanmelding niet in behandeling

Graag willen wij weten of je op dit moment nog voor een ander station draaid, Natuurlijk is dit geen probleem willen het enkel graag weten!

Om de kwaliteit van Music Power Radio NL Hoog te houden hebben we besloten dat Headsets verboden zijn. Heb je geen goeie microfoon dan kunnen we je natuurlijk altijd adviseren over een goede microfoon. Pas als je een goeie microfoon hebt kunnen we je aanvraag in behandeling nemen.

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%