Blog

Andrea Hager – Dunkelheit und Licht

today13 februari 2023 19

Achtergrond
share close

Het is dit zeer speciale mengsel van rock-mystieke klanken, waarmee Andrea Hager bijna luistert boeit en betovert op magische wijzeGecombineerd met diepgaande, ontroerende teksten uit haar eigen pen, ze biedt de Publiek een ontroerend inzicht in hun diepste wezen – in een ziel die kwetsbaar, gevoelig, attent, verdrietig – maar ook vol hoop en met positieve gedachten zijn omhuld.

Perfect passend dus ook de Slogan die Andrea Hager heeft gemaakt voor haar nummers: DARK LICHTE EMOTIES

De kinder- en adolescentiejaren van de Kunstenaars waren helaas niet zorgeloos en hebben diepe sporen nagelaten. Op 16-jarige leeftijd kreeg ze buiten haar schuld een ernstig verkeersongeval. verloor haar linkerbeen en is sindsdien aan een rolstoel gekluisterd.

Jaren van pijn, wanhoop, Boosheid, teleurstelling, eenzaamheid, angst en afwijzing volgden. Op dat moment, Andrea Hager door haar zielspijn te vullen door haar eigen liedjes te schrijven. Ze speelde haar composities vrij op het gehoor.

Om hun muziekleesvaardigheden te verbeteren In 2012 vond ze in Michael Korn een geschikte toetsenleraar, wat uiteindelijk het begin markeerde van een nieuw muzikaal tijdperk voor Andrea Hager. Het duo MARRANDRO werd opgericht in 2017.

Sinds 2021 werkt Andrea ook onder haar naam aan haar eigen muzikale projecten. De MAGOBIS – In het land van de chaos werden kabouters geboren. Muziek, liedjes, hoorspelverhalen – Gewoon voor de lol.

Geschreven door Marcel Cammenga

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%