Cor Luister, en bij sommige DJ's, en kijk naar deze geweldige station die je het familie gevoel terug geeft. Met lekkere muziek en leuke praatjes. Music Power Radio, geeft je net dat ietsje meer. TijgerPiet One dream One stream One Team met muziek je een possitieve Vibe te geven ook de chat is de gezelligste huiskamer kortom een Top station met Top djs en luisteraars chatters is het 1 grote muzikale familie. Tripple Beatsz Weekend beuk-plaartje hoord erbij

Blog

Benno van Vugt maakt feestversie van de Hucklebuck!

today13 februari 2023 2

Achtergrond
share close

Benno’s versie is voorzien van een lekkere beat en heerlijke accordeon solo’s waardoor het nummer een heel nieuwe vibe heeft gekregen! Het Brabants feest-fenomeen Benno van Vugt uit Tilburg heeft al een heel grote discografie op zijn naam staan. 22 singles, een album, ruim 1 miljoen streams en zelfs een boek; dat doen niet veel collega artiesten hem na!

Met carnaval voor de deur heeft hij wederom een kneiter van een nieuwe feestsingle gemaakt. Een geweldige feestversie van de oude danshit “Hucklebuck” die nog steeds op menig feestje voorbij komt met het bijbehorende dansje. Maar Benno’s versie is voorzien van een lekkere beat en heerlijke accordeon solo’s waardoor het nummer een heel nieuwe vibe heeft gekregen. De productie werd gemaakt door zijn vaste producer en tekstschrijver Andre Kooiman die deze stoffige plaat tot een bruisende carnavalskraker heeft omgetoverd. Naast de feestversie is er voor de jeugdige fans van Benno van Vugt als extra een vette Hardstyle versie gemaakt van deze hit waarbij de pannen van het dak vliegen!

De single “Hucklebuck” is vanaf Januari 2023 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de videoclip zal te zien zijn via Youtube en verschillende clip kanalen. Een potentiële hele grote carnavalskraker voor Benno van Vugt waarin hij laat horen nog steeds van veel markten thuis te zijn!

Bron: AKMP/ www.bennovanvugt.nl

Geschreven door Marcel Cammenga

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Jordi Weijer - Het spijt me 3000x3000
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%