Cor Luister, en bij sommige DJ's, en kijk naar deze geweldige station die je het familie gevoel terug geeft. Met lekkere muziek en leuke praatjes. Music Power Radio, geeft je net dat ietsje meer. TijgerPiet One dream One stream One Team met muziek je een possitieve Vibe te geven ook de chat is de gezelligste huiskamer kortom een Top station met Top djs en luisteraars chatters is het 1 grote muzikale familie. Tripple Beatsz Weekend beuk-plaartje hoord erbij

Blog

Catharina Hulters komt met Cover van Stella “Een keer teveel”

today13 februari 2023 9

Achtergrond
share close

Tijd voor een nieuw jaar met nieuwe muziek. Er zijn prachtige nieuwe liedjes gemaakt met Emile Hartkamp en Norus Padidar die klaarliggen en in het nieuwe jaar zullen uitkomen daar kan ik haast niet op wachten aldus Catharina Hulters.
Maar wat ook leuk is en nieuw, is dat ik af en toe een cover zal maken met Joris Van Dijk van Sonic Solutions.
Deze week verschijnt de eerste en dat is “Een Keer Teveel” van Stella. Altijd al een van mijn favoriete liedjes geweest aldus Catharina Hulters.

De single “Een keer teveel” is verkrijgbaar vanaf 30 januari en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Geschreven door Marcel Cammenga

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Jordi Weijer - Het spijt me 3000x3000
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%