Blog

Erwin Haarmans – De weekend-veganist

today13 februari 2023 176

Achtergrond
share close

Hoe kom je op het idee om een liedje te maken met de titel “De weekend-veganist”. Nou, dat krijg je als Frank Verkooyen  zich ermee gaat bemoeien. Erwin bezocht onlangs The Boom! Music Studio van producer Frank Verkooyen om te kijken of Frank iets op de plank had liggen wat bij hem zou passen. Erwin was namelijk op zoek naar een gek feestnummer die  vooral met carnaval moest opvallen tussen alle andere plaatjes. Het toeval wilde dat Frank op dezelfde dag een tekst van Bjorn de Leijer had gekregen die perfect in dat straatje viel. Vooral de titel sprak de uit IJsselstein afkomstige zanger zeer aan. Hij gaf vervolgens Frank toestemming om de track muzikaal te omlijsten zodat deze met carnaval volop gedraaid kan worden en….natuurlijk op het podium vertolkt kan worden.

Erwin heeft overigens zelf helemaal niets met veganisten. Hij ziet het nummer dan ook als een gimmick waarin gezongen wordt over dieren en het milieu. Vooral de videoclip waarin Erwin is te bewonderen in een groentepak is hilarisch te noemen. Overigens verschijnt na deze feestknaller nog een productie uit de studio van Verkooyen. De opnames hiervan zijn inmiddels ook al afgerond. De lancering hiervan zal niet heel lang op zich laten wachten.

De single “De weekend-veganist” is vanaf 1 februari 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip is te bewonderen op YouTube en de socials van de Erwin.

Geschreven door Marcel Cammenga

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%