Blog

J.C. Sol – Best of Things Full Mix

today13 februari 2023 16

Achtergrond
share close

Interview met D.J. Sol:

Wanneer realiseerde je je voor het eerst dat je in staat was om te zingen?

Volgens mijn ouders zong ik mijn eerste nummer op 18 maanden, namelijk “Tonight, You Belong to Me”, en sindsdien ben ik niet meer gestopt. Mijn moeder, die een begenadigd zangeres was, had in de jaren 40 een korte periode als Big Band Singer, dus het huis was altijd gevuld met muziek van de Jazz Artists van die tijd. Als tiener bracht ik vele lange uren door in mijn kamer om mijn favoriete 45s en 33s te zingen. Hoewel ik van alle genres hield, als het ging om vocaliseren, was mijn favoriete muziek Motown … Ik hield ervan om mijn “microfoonborstel” tevoorschijn te halen en Diana Ross in de spiegel te imiteren.

Waar gaat je muziek en boodschap over? 

Liefdesliedjes zijn mijn ding. De boodschap eindigt meestal opbeurend, maar ik kan ook wat hurtin’ songs schrijven.

Hoe zou je je stemstijl omschrijven? 

Volwassen Hedendaagse R &B.

Wat was het meest uitdagende deel van het maken van dit nummer?

Ik moet zeggen dat deze een absoluut genot was om te schrijven en te produceren, maar het meest vervelende deel voor elke indie-artiest is om de muziek gedistribueerd te krijgen, wat een zware strijd kan zijn.

Wat was het leukste aan het maken van dit nummer? 

Het werken met mijn producers was geweldig. Ze waren allebei zo deskundig, genereus en leuk om mee te werken!

Wat is een gevoel waarmee je luisteraars wilt achterlaten?

Mijn hoop is uiteindelijk om de luisteraar de vibe te laten voelen, verbinding te laten maken met het verhaal en mee te laten zingen.

Hoe bereid je je voor op je live optredens?

Vanwege de pandemie is live optreden iets dat de afgelopen jaren beperkt is geweest, maar als er een kans zich voordoet, doe ik er in de aanloop naar het evenement alles aan om de best mogelijke prestaties te garanderen. Dit betekent Oefening….Oefenen….Oefenen!!!

Geschreven door Marcel Cammenga

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%