Niet gecategoriseerd

Jantje Bier met ultieme Apres Ski knaller DRINK JE BIER OP

today13 februari 2023 37

Achtergrond
share close

Jantje Bier is de artiestennaam van Jan Broekman uit Buren in Gelderland. In zijn Tirolerpak en met zijn grote pul bier heeft hij de afgelopen jaren veelvuldig het podium betreden en er een feestje van gemaakt.

Jodeli he was voor Jantje Bier zijn debuutsingle waarna hitjes volgden als de meezinger Haal eens bier en speciaal voor de zomer Heerlijk glaasje bier. Na Jij bent aan de beurt is Jantje Bier er trots op om onder de vleugels van NL Hits van labeleigenaar en clipregisseur Ron Schmid terecht te zijn gekomen.

Deze samenwerking resulteert in de release van de single DRINK JE BIER OP en is een feestelijke remake van de bekende Duitse Apres-Ski hit Humpa Humpa. Het leek ons leuk om dit nummer om te buigen naar een Nederlandse versie. De productie is in handen van DJ Galaga van de Crowd Recording Studio en daar zijn we ontzettend trots op. Uiteraard gaan we weer naar Oostenrijk om tijdens de Apres-Ski dit nummer en nog veel meer te gaan zingen en er een groot feest van te maken, aldus de altijd vrolijke Jantje Bier. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk en de door Ron Schmid VisualsMedia geproduceerde videoclip volgt binnen 2 weken.

Geschreven door Marcel Cammenga

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%