Blog

Marco Carolus geeft Manfred Jongenelis en Carlo Rijsdijk carte blanche voor nieuwe single

today13 februari 2023 5

Achtergrond
share close

Marco Carolus trekt met zijn nieuwe single ‘Het kan me niks meer schelen’ de lijn door om zich als allround feestzanger op de markt te zetten. Hij hoopt hiermee uiteindelijk te bereiken dat de gunfactor om landelijk meer bekendheid te genieten steeds dichter bijkomt. Dat kan Marco natuurlijk niet alleen en daarom werkt hij momenteel vol tevredenheid samen met producer Manfred Jongenelis en tekstschrijver Carlo Rijsdijk.

De mannen werden in het tv-programma “I want your song” tot twee keer toe bekroond tot winning team. Dat was voor Marco de reden om voor de opname van zijn nieuwe single voor het grootste gedeelte het lot helemaal over te laten aan Manfred en Carlo. Als enige voorwaarde werd gesteld dat het in de hoek moest liggen van “Dikke Tien” en “Jij krijgt die lach niet meer van mijn gezicht”. Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw producties denkt dat Marco met deze plaat inderdaad kan rekenen op een groeiend aantal fans. Naast het uitbrengen van deze single verzorgt Ronald overigens ook de boekingen van Marco.

Marco: ‘Op een gegeven moment krijg je dan de tekst en een ingezongen ruwe versie binnen. Ik heb het vervolgens een paar keer opgezet en me afgevraagd of het wel iets voor me was. Je krijgt natuurlijk wel iets aangereikt waar je totaal geen invloed op hebt. Daar heb ik natuurlijk ook goed over nagedacht. In dat geval zou ik wel aan de bel trekken, maar dat was gelukkig in dit geval niet nodig. Muzikaal werd het daarna beetje bij beetje opgebouwd tot de finale versie die echt vrolijk klinkt.

Vanaf dag 1 was het wel raar, maar het is wel mijn liedje geworden. Het is een dijk van een nummer geworden waar ik trots op ben. Onlangs heb ik tijdens twee optredens het lied al gezongen. Het publiek deed goed mee en beide keren waren de reacties overweldigend. Het kan zo maar zijn dat ik de volgende keer weer een blanco blaadje bij Manfred en Carlo inlever. Ze hebben wederom bewezen dat hun bedrevenheid met het vak resulteert in een productie waar je U tegen zegt.

De CD single ‘Het kan me niks meer schelen’ is vanaf 25 januari 2023 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.
Marco Carolus….’Het kan me niks meer schelen’’ …..Een Rood-Hit-Blauw productie!

Geschreven door Marcel Cammenga

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%