Blog

Rick ter Meer gaat niet mee

today13 februari 2023 30

Achtergrond
share close

In Eindhoven zijn ze nog aan het bijkomen, de clipopnames van de nieuwe carnavalskraker van Rick. Wat een chaos, wat een feest! Zoals ieder jaar komt Rick met een carnavalsplaat, zo ook Carnaval 2023. We proberen Rick te bereiken maar dan krijgen we zijn vriendin aan de lijn, Rick is in het café zegt ze geërgerd. Na enkele telefoontjes naar Café Rene te Nuenen krijgen we Frans aan de lijn, barman in de Videoclips van Rick. Hij maakt een verwarde dronken indruk, hij roept herhaaldelijk Hits Hits Hits worden er hier gemaakt. Al snel neemt Rick het telefoongesprek over, hij is erg blij met zijn nieuwe plaat. Opgenomen in de studio van  Manfred Jongenelis. Hij nodigt iedereen uit de videoclip te bekijken, en wenst iedereen een mooi Carnaval 2023!

De single “Ik ga niet mee” is verkrijgbaar vanaf 27 januari en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Geschreven door Marcel Cammenga

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%