Cor Luister, en bij sommige DJ's, en kijk naar deze geweldige station die je het familie gevoel terug geeft. Met lekkere muziek en leuke praatjes. Music Power Radio, geeft je net dat ietsje meer. TijgerPiet One dream One stream One Team met muziek je een possitieve Vibe te geven ook de chat is de gezelligste huiskamer kortom een Top station met Top djs en luisteraars chatters is het 1 grote muzikale familie. Tripple Beatsz Weekend beuk-plaartje hoord erbij

Blog

SORAYA – JIJ LAAT ME LACHEN

today13 februari 2023 4

Achtergrond
share close

Wat kan de klank van de pure Hollandse Volksmuziek toch heerlijk zijn, mits……
Puur, oprecht met warme muzikaliteit omringd en vertolkt wordt door een stem waarbij je ieder woord gelooft en je raakt.
Het is helaas een bijna uitstervend Muzikaal ras in onze Vaderlandse Showbusiness, maar bijna is nog niet helemaal…..want SORAYA heeft dat Muzikale klankje nog helemaal in haar warme stemgeluid.
Oude tijden herleven, van Marianne Weber tot Renee de Haan, dat wat de mensen zo massaal hebben omarmt en liefhebben.
Samen met Emile Hartkamp & Norus Padidar, gaan ze de komende jaren vol aan de bak om dit genre hoog in het vaandel te houden en er wachten nog meer singles te popelen om dit te delen met alle fans van het Oh zo mooie Nationale stukje Cultuurgoed, waar we heel zuinig en trots op moeten zijn en blijven.
Kortom ‘JIJ LAAT ME LACHEN’ is de voorloper op nog vele heerlijke singles in 2023 en 2024.

Geschreven door Marcel Cammenga

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Jordi Weijer - Het spijt me 3000x3000
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%