Blog

Temptation Island-ster Ray Lubrecht releast nieuwe single ‘Alles wat jij wil’

today13 februari 2023 76

Achtergrond
share close

Na ‘Als ik maar bij jou ben’ en ‘Kan jou niet vergeten’ brengt Ray Lubrecht op 25 januari 2023 zijn nieuwe single ‘Alles wat jij wil’ uit. Lubrecht was onlangs op tv te zien in Temptation Island 2022: Love or Leave.

‘Alles wat jij wil’ is een track met een een lekkere reggaeton beat. Het nummer werd geproduceerd door MB Ghettoflow. In de videoclip, geschoten aan de Zeeuwse kust, is een oude bekende te zien: Fleur uit hetzelfde seizoen van Temptation Island.

Ray Lubrecht maakt deel uit van een nieuwe generatie volkszangers. Hij is nog jong, geboren in 2000, maar de warme klank van zijn authentieke stem verraadt zijn ervaring met het levenslied. Zingen zit Ray in het bloed. Als kind heeft Ray al een voorkeur voor de levensliederen van Koos Alberts André Hazes, volkshelden die hij ook daarna regelmatig zal eren met zijn repertoire. Ray Lubrecht heeft zich anno 2020 ontwikkeld tot dé nieuwe artiest van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken.

 

Geschreven door Marcel Cammenga

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%