Cor Luister, en bij sommige DJ's, en kijk naar deze geweldige station die je het familie gevoel terug geeft. Met lekkere muziek en leuke praatjes. Music Power Radio, geeft je net dat ietsje meer. TijgerPiet One dream One stream One Team met muziek je een possitieve Vibe te geven ook de chat is de gezelligste huiskamer kortom een Top station met Top djs en luisteraars chatters is het 1 grote muzikale familie. Tripple Beatsz Weekend beuk-plaartje hoord erbij

Blog

TJEERD ABMA – “Wonderful”

today13 februari 2023 2

Achtergrond
share close

Tjeerd Abma is zanger van meerdere bands geweest. Met één van de bands won hij met zijn eigen liedjes, de Nationale Prijs voor Studentenbands. Inmiddels is hij alweer een tijdje soloartiest. Tijdens zijn vele – vaak avondvullende – optredens speelt hij naast eigen repertoire ook veel covers.

Enige tijd geleden is hij begonnen met het opnemen zijn van eigen nummers voor zijn eerste album. Hiervoor schakelde hij gerenommeerde muzikanten uit Friesland en Groningen in. Zijn songs weten inmiddels als singles door het hele land de weg naar de radio te vinden. ‘Wonderful’ is de titel van zijn nieuwste single: een aangenaam uptempo liefdesliedje.

Credits: Words & Music: Tjeerd Abma
Vocals, acoustic guitar, harmonica: Tjeerd Abma
Keys & percussion: Bas Mulder
Electric guitar & Bass Guitar: Klaas Gorter
Drums: Eric Keuning
Recorded and mixed at DunnDevilStudios by: Bas Mulder
Mastered at Blaisdell Studio by: Michiel Cornelisse

 

Geschreven door Marcel Cammenga

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Jordi Weijer - Het spijt me 3000x3000
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%