Blog

Fabienne ft. Bart – Dezelfde Taal

today17 februari 2023 22

Achtergrond
share close

Al meteen een eerste release die op het album zal komen: de nieuwe single DEZELFDE TAAL. Een duet met Bart, haar echtgenoot. Niet per toeval gelanceerd op Valentijnsdag 2023.

Mijn ‘partner in crime’ voor dit nummer kon niemand anders zijn dan de liefde van mijn leven, Bart. Hij zingt af en toe een duet op mijn live concerten en we voelen elkaar perfect aan op muzikaal vlak. Ik ben dan ook supertrots en kan mezelf geen beter Valentijns-cadeau toewensen.

Het nummer gaat over ‘de liefde’, maar niet zozeer over de prille verliefdheid die traditioneel aan 14 februari wordt gelinkt. Het gaat over een koppel dat in de gang des levens soms de essentie in hun relatie uit het oog verliest, met name elkaar en hun gezamenlijke doelen.

Ik merk steeds vaker dat mensen uit elkaar gaan voor futiliteiten. De toenemende stress, prestatiedrang, het uiterlijk vertoon met bezit van materiële dingen… Alsof het daar in de kern dan om draait… Het zorgt ervoor dat mensen minder aandacht hebben voor wat écht belangrijk is en bijgevolg uit elkaar groeien. 

Ik denk dan: is het niet beter om te herbronnen en de focus te verleggen… Kom je dan niet vanzelf weer terug op het gezamenlijke pad van de liefde en het leven? Ik ondervind bijna dagelijks dat dit voor ons, als koppel, heel goed werkt… al tientallen jaren.

En het leuke is dat daarom die ‘Valentijn-vlinders’ het ganse jaar door vliegen… Niet enkel op 14 februari.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%