Blog

Roy van der Sar met kroegknaller HE, DRINKEN WIJ EEN BIERTJE

today17 februari 2023 16

Achtergrond
share close

HE, DRINKEN WIJ EEN BIERTJE is de titel van de derde single van de uit De Lier afkomstige Roy van der Sar. De 23-jarige zanger is dan ook erg blij dat hij na bijna anderhalf jaar weer wat nieuws van zichzelf kan laten horen in de vorm van een nieuw feestnummer die tot stand is gekomen na, wederom, een hele fijne samenwerking met Peter La Haye van Leico Music.

Om tijdens deze feestelijke maand met onder andere carnaval dit nummer uit te brengen, voelt goed! Ik hoop dan ook dat dit nummer aan gaat slaan en op veel feesten gedraaid zal gaan worden, wanneer vrienden en vriendinnen groepen met elkaar een lekker biertje drinken, zegt Roy met een knipoog.

Roy, die in de afgelopen periode veel vlieguren heeft gemaakt als zanger, is tegenwoordig steeds meer te vinden op verschillende feesten en partijen. De mensen zoeken steeds meer naar wat extra’s en dat ik ze dat kan geven door middel van het zingen is alleen maar leuk.

De 23-jarige zanger pakte in het afgelopen jaar de kans om in De Apres Skihut in Rotterdam op te treden met beide handen aan. Hier leer je zo gigantisch veel van, door nu wekelijks op de bar te mogen staan en te zingen in De Apres Skihut merk ik ook dat het me goed doet en ik me ontwikkel op het gebied van zingen, maar ook zeker op het gebied van entertainen!

De plannen voor dit jaar zijn met potlood opgeschreven. Het is nu dus zaak om deze plannen zo snel mogelijk te realiseren. Het begin is er en nu moet ik door blijven pakken, te beginnen met dit nieuwe feestnummer HE, DRINKEN WIJ EEN BIERTJE. De RTV-promotie wordt weer verzorgd door UltimateDisk.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%