Blog

DIRK & DENNIS ft. PARTY DJ RUDIE JANSEN – CARNAVAL HIT MIX

today18 februari 2023 33

Achtergrond
share close

Tussen 2017 en 2019 bundelden volkszangers Dirk Meeldijk en Dennis Jones jaarlijks hun krachten als “Dirk & Dennis” voor een carnavalssingle en oogstten daarmee succes. Ze debuteerden als duo met ‘Heel De Kroeg Op Stelten’, het jaar daarop verscheen de tweede single ‘Samen Onderweg’ en in 2019 verscheen de laatste ‘Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken’. Het leek Party DJ Rudie Jansen een leuk idee om van deze 3 hits een ‘Carnaval Hit Mix’ te maken, welke nu een feit is, en ze met carnaval weer allemaal meegezongen kunnen worden.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%