Blog

Mariusz – Sy en de Heit

today18 februari 2023 27

Achtergrond
share close

MARIUSZ (Marius de Boer) zijn leven draait om muziek. Hij boekte regionaal succes met de Friese band Reboelje. Tourde met z’n friestalige muziek door Polen en Frankrijk. Richtte zijn eigen platenlabel Marista op. Diverse muziektheaterprojecten waren spraakmakend, waaronder de ‘Brulloft’ en ‘Swart Langstme’

Mariusz schrijft melodieuze pop- en rocknummers met universele Friestalige teksten. ‘De Nacht Wachtet’ was het laatste album dat door Mariusz en de Muzikanten werd uitgebracht. Mariusz werkt nu aan een nieuw solo-album samen met producer Nico Outhuijse (drummer van de Kast). Het album krijgt de titel Langstme nei letter. Vooruitlopend op deze release zijn er inmiddels vier singles uitgebracht.

Sy en de Heit is de vijfde single die nu uitkomt. Een lied over de onvoorwaardelijke liefde van een dochter voor haar ‘verdwenen’ vader. Er staat zowel een Friese lyrics clip als ééntje met een Nederlandse vertaling op youtube.
Tekst en muziek: Marius de Boer

https://www.mariusz.nl/
https://www.facebook.com/oermariusdeboer

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%