Blog

Garrett Huffman – Dreaming

today24 februari 2023 4

Achtergrond
share close

Hey allemaal!! Allereerst wil ik je bedanken voor het stoppen en de tijd nemen om naar mijn pagina te kijken.

Mijn naam is Garrett Huffman en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een lokale inwoner van Gastonia, North Carolina.

Mijn muzikale reis begon in het voorjaar van 2020 toen ik besloot om mezelf gitaar te leren spelen tijdens quarantaine. Van daaruit werd ik verliefd op muziek en ontwikkelde ik een passie voor het schrijven van liedjes. Ik speel een verscheidenheid aan verschillende muziekgenres, waaronder country, jaren 80 en alternatieve pop.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%