Blog

Laura Omloop – Hier ben ik thuis

today24 februari 2023 8

Achtergrond
share close

‘Hier ben ik thuis’ is een lied over terugkeren naar je roots. Heb je ook soms dat gevoel dat alles om je heen voorbij raast, alles vluchtig gaat en het leven je voorbij vliegt? Heb je ooit meegemaakt dat je ergens in dat moment plots stilstaat in het nu, zonder te denken aan later? Ben je ooit op een plek geweest waar je plots beseft hoe mooi alles is en hoe dankbaar en gelukkig je kan zijn? We doen het te weinig. Maar als het gebeurt is het een moment van optimaal geluk. De inspiratie voor haar nieuwe single vond Laura Omloop in de stad Lier waar zij werd geboren en getogen. Ze groeide op tot een trotse schapenkop! In haar jeugd was Lier de plek waar ze naar school ging, kwam shoppen of gewoon aan het ronddwalen was. Dit zonder ooit echt te beseffen hoe mooi het er eigenlijk is. Tegenwoordig kijken mensen zo vaak naar hun telefoonscherm waardoor ze zoveel moois missen. Door een keer stil te staan en de omgeving eens echt te observeren kwam Laura tot de conclusie: ‘Lier, hier ben ik thuis’. Ze kan niet wachten om haar nieuwe single te delen met iedereen. Ze is er enorm trots op en hoopt dat ook u een plek heeft gevonden waar u een moment in het nu kan ervaren, een moment van dankbaarheid.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%