Blog

Siebrand – Your eyes

today28 februari 2023 5

Achtergrond
share close

Siebrand Pagters uit Musselkanaal zullen velen kennen van het Duo Dubbel-Fris is op de Engelse tour en komt dan ook met een mooi nummer” Your Eyes”
Door het starten van mijn solo carrière ben een andere kant op gegaan , dan we deden met dubbel-Fris .
Ik heb altijd wel een zwak gehad voor het country-gebeuren en bovendien had Engels dan wel mijn voorkeur om te doen.
Vandaar dat ik nu dan kom met dit prachtige Engelstalige lied “Your Eyes” geschreven en gecomponeerd door Martin Sterken.
Met Harjan Toutenhoofd heb ik een paar fijne Jaren gehad, maar op een gegeven moment ,zijn we toch elk een eigen kant op gegaan en beiden gaan werken aan een solo carrière.
Toen ik net begon als solo artiest moest door stemproblemen noodgedwongen even een tijdje stil zitten qua zang, zelfs ook bij het popkoor Just 4 Fun in Stadskanaal waar ik met heel veel plezier
al een jaar of 17-18 zing, moest ik de optredens in het publiek bekijken en beluisteren . Als je graag zingt , is dat helemaal niks aan natuurlijk.
Maar na weken onderzoek kno hier en kno daar , zijn we er gelukkig toch achter gekomen , wat er aan de hand was . Nu gaat alles zoals voorheen .
Dus tijd om weer verder te gaan met mijn solo carrière, dus moest er een nieuwe plaat komen, en hier is die dan “Your Eyes “

 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%