Cor Luister, en bij sommige DJ's, en kijk naar deze geweldige station die je het familie gevoel terug geeft. Met lekkere muziek en leuke praatjes. Music Power Radio, geeft je net dat ietsje meer. TijgerPiet One dream One stream One Team met muziek je een possitieve Vibe te geven ook de chat is de gezelligste huiskamer kortom een Top station met Top djs en luisteraars chatters is het 1 grote muzikale familie. Tripple Beatsz Weekend beuk-plaartje hoord erbij

Blog

Mandy Schwarz – Zeit zu gehn

today3 maart 2023 4

Achtergrond
share close

Net als heel Duitsland heeft Mandy Schwarz een nieuwe, oude liefde ontdekt en daarmee een nieuwe levenshouding… midden in en in de popgolf. Slaan… het nieuwe feestgevoel.

Ja, we zijn weer Schlager en hebben zin in Schlager. Zing mee, vier, haal herinneringen op of dans gewoon goed. Nog steeds verlangen, liefde, een ideale wereld en toch midden in het echte leven.

Pure emoties en levenslust in combinatie met stem en professioneel entertainment maken Mandy Schwarz een blijvende ervaring voor haar publiek. Laat u meevoeren in de wondere wereld van het Duitse Schlager.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Jordi Weijer - Het spijt me 3000x3000
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%