Blog

The Last Element – Ego

today3 maart 2023 6

Achtergrond
share close

The Last Element speelt stevige modern rock met een vette groove. Sferische songs met sterke hooks, veel energie en een vleugje epische bombast.  The Last Element weet goede songs te schrijven die blijven hangen. De band heeft dan ook alleen al op Spotify meer dan 4 miljoen streams bereikt en op alle platforms samen meer dan 15 miljoen!

Jasper Roelofsen schrijft zeer persoonlijke teksten, die hij dan ook live met veel overtuiging weet te brengen. Over het nummer Ego zegt hij zelf: “Met Ego probeer ik min of meer mijn excuus te maken aan degenen die ik weg heb geduwd, terwijl ik eigenlijk dondersgoed wist dat ze juist echt om me gaven”.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%