Blog

Anouk – In jouw armen

today9 maart 2023 14

Achtergrond
share close

Anouk van der Weide kent u waarschijnlijk als lid van het duo MD . Het duo waarmee ze in 2022 een succes hebben gehad met hun debuut single “He ain’t gonna change”. Dit nummer stond en staat nog steeds in vele playlijsten bij de diverse radiostations all over the world. Naast het duo werkt deze sympathieke zangeres ook aan een solo carriere en prresenteert hierbij haar single “In jouw armen”. Een single geschreven door Angela Radtke van muziek voorzien door Tim Hemme en opgenomen in studio “Het Atelier”  in Weiteveen. Anouk laat hierbij horen niet in een hokje geplaatst te willen worden en zich zowel in het Engels als Nederlands zeer prettig te voelen. Dat is ook wat je kunt verwachten bij een optreden van haar. De mix van Nederlands- en Engelstalige muziek. Kortom voor 2023 zal dit zeker niet het enige zijn wat je kunt verwachten op muzikaal gebied want er zijn volop plannen.

Helaas is er nog geen videoclip uit.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%