Cor Luister, en bij sommige DJ's, en kijk naar deze geweldige station die je het familie gevoel terug geeft. Met lekkere muziek en leuke praatjes. Music Power Radio, geeft je net dat ietsje meer. TijgerPiet One dream One stream One Team met muziek je een possitieve Vibe te geven ook de chat is de gezelligste huiskamer kortom een Top station met Top djs en luisteraars chatters is het 1 grote muzikale familie. Tripple Beatsz Weekend beuk-plaartje hoord erbij

Blog

Wally Mckey met Nederlandstalige country popplaat WIE IS DIE ANDER DAN

today9 maart 2023 2

Achtergrond
share close

In 1985 schreef Wally Mckey zijn eerste countryplaat genaamd WASTED LOVE en geproduceerd werd door Bert de Ruiter van Earth and Fire.

Na al die jaren is Wally nog steeds geboeid door countrymuziek en componeerde hij het prachtige WIE IS DIE ANDER DAN. Producer Kees Tel is verantwoordelijk voor de tekst en de productie. Dit nummer staat op het binnenkort te verschijnen Country album COUNTRY GROET en is de opvolger van de leuke single KOM BIJ MIJ die anderhalf jaar geleden regelmatig te horen was in het programma Ik Geloof In Mij op SBS6.

WIE IS DIE ANDER DAN gaat over het verlies van zijn grote liefde waar hij een jarenlange relatie mee had. Want ondanks dat ze alles samen deelden, verliet zij hem voor een ander. Maar Wally laat het er niet bij zitten en blijft vechten om haar terug te krijgen.

Wally Mckey is een ras-entertainer en weet overal waar hij komt een feestje te bouwen. Het is geen feest als Wally niet is geweest, is zijn gevleugelde uitspraak. Er zal nog veel veranderen in de muzikale geschiedenis van Wally die al zo lang muziek maakt en niet opgeeft.

De videoclip is ditmaal geproduceerd door Roy Anders en de RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Website:                www.wallymckey.nl

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Jordi Weijer - Het spijt me 3000x3000
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%