Cor Luister, en bij sommige DJ's, en kijk naar deze geweldige station die je het familie gevoel terug geeft. Met lekkere muziek en leuke praatjes. Music Power Radio, geeft je net dat ietsje meer. TijgerPiet One dream One stream One Team met muziek je een possitieve Vibe te geven ook de chat is de gezelligste huiskamer kortom een Top station met Top djs en luisteraars chatters is het 1 grote muzikale familie. Tripple Beatsz Weekend beuk-plaartje hoord erbij

Blog

Zware Jongens – Lied voor de visser

today9 maart 2023 3

Achtergrond
share close

Arie Kuipers van de Zware Jongens is opgegroeid en nog steeds woonachtig in het vissersdorp Makkum. Hij komt dagelijks in aanraking met vissers. Net als de boeren worden ook de vissers enorm bedreigd en dwars gezeten in hun levensonderhoud door de maffe milieu maatregelen van ons kabinet. Groene klimaat-clowns en zogenaamde belangengroepen willen de visserij helemaal stuk maken.

Na gesprekken met Bouke Klaas Koornstra en Oepke Amels van het schip de Won 50 vonden de Zware Jongens dat het tijd was voor een lied om de visser een hart onder de riem te steken.

Daarom werd het “Lied voor de visser” opgenomen. Ondanks het serieuze onderwerp is het een vrolijk nummer geworden.

De Zware Jongens kent u nog van hits als de Jodeljump, Stil Aan De Overkant, De Kneu, De Lege Krattenwals en onlangs nog de Gecremeerde Kroket.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Jordi Weijer - Het spijt me 3000x3000
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%