Cor Luister, en bij sommige DJ's, en kijk naar deze geweldige station die je het familie gevoel terug geeft. Met lekkere muziek en leuke praatjes. Music Power Radio, geeft je net dat ietsje meer. TijgerPiet One dream One stream One Team met muziek je een possitieve Vibe te geven ook de chat is de gezelligste huiskamer kortom een Top station met Top djs en luisteraars chatters is het 1 grote muzikale familie. Tripple Beatsz Weekend beuk-plaartje hoord erbij

Blog

André Kooistra – Ik Kan Niet Wachten Tot Het Weekend Is

today10 maart 2023 2

Achtergrond
share close

De nieuwe single van de Franeker zanger André Kooistra is getiteld

Ik Kan Niet Wachten Tot Het Weekend is.

Het vrolijke nummer is opgenomen en geproduceerd door Dylan van der Feen in The Office Studio in Schraard. Dylan was als producer ook verantwoordelijk voor eerdere singles van André o.a.: Zeven Brieven, Werelddag en Kijk Niet Achterom.

In het liedje verlangt André, net zoals de meeste Nederlanders, met smart naar het gezellige weekend.

André Kooistra is al enige jaren actief als zanger. Live weet hij overal een leuk feestje neer te zetten. Hij is zelf ook een grote muziek liefhebber en gek op Nederlandstalig muziek.

Live is en blijft André die gezellige en goedlachse feest – artiest die elke zaal helemaal naar zijn hand weet te zetten. André Kooistra gevraagd? Feestje geslaagd!

In het dagelijks leven komt u hem graag tegen, voor wat betreft zijn werk ziet u hem liever niet bij u thuis verschijnen: hij is namelijk brandweerman van beroep.

De Videoclip is nog niet uit.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Jordi Weijer - Het spijt me 3000x3000
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%