Blog

Angela Engelmann – Sommer am Meer

today10 maart 2023 6

Achtergrond
share close

Liedjes en een stem voor kippenvelmomenten die herinnerd zullen worden.

Transporteer gevoelens die het hart bereiken, die een positieve emotionele stemming bij het publiek raken en triggeren en het mogelijk maken om het te ervaren – dit is de passie van de kunstenaar Angela Engelmann, die al meer dan 25 jaar leeft en van muziek houdt!

Muziek raakt ons onbewust, of we het nu leuk vinden of niet! Het versterkt emoties en beïnvloedt onze stemming als geen andere factor. Dit effect kan positief worden versterkt door live muziek. Angela’s ontroerende stem en opzwepende optreden laten het publiek en de luisteraar het dagelijks leven vergeten, om de zorgen achter zich te laten, zodat lichtheid, vreugde en plezier naar binnen kunnen gaan.

Angela realiseert zich met haar zang als soloartiest met eigen nummers in samenwerking met haar producer Heiner Wolf, h&m studio maar ook als zangeres voor allerlei evenementen en is ook actief met de covermuziek in verschillende professionele bands. Voor haar is zingen de mooiste taal ter wereld.

“Van lichte popsongs tot swing en softrock tot ballads – Angela overtuigt met haar stem en interpretatie op een brede muzikale basis.” Heiner Wolf

Uw gebeurtenis wordt momenten die nog lang herinnerd zullen worden.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%