Blog

Preztone – Dark before the dawn

today10 maart 2023 6

Achtergrond
share close

Biografie: Preztone

Geboren in de jaren 80 als Toon Porrez in Gent, een van de mooiste steden van België.

Omdat hij een dj-vader had, groeide hij op tussen vinyls. In de tienerjaren bracht hij elke week veel tijd door in platenzaken om de nieuwste nummers te ontdekken.

In de jaren nul werd hij ondernemer, en begon een loungebar in Gent die na 2 jaar uitgroeide tot een dansclub. Zijn dj-carrière begon. Naast dj werd hij ontdekt door een fotograaf en werd hij naast zijn nachtleven een succesvol model.

Door de jaren heen heeft Preztone een groot publiek opgebouwd en vele optredens gespeeld in de Gentse nachtleven en in het hele land. Zijn maandelijkse evenement Love Boat Party werd een iconische sensatie in de stad.

Toen was er Covid 19… een keerpunt in zijn carrière en leven, net als voor vele anderen. In 2020 wijdde Preztone zijn tijd aan muziek. De situatie heeft hem uitdagingen gebracht, maar ook inspiraties. Hij zette zijn ideeën van vele jaren om in productie.

Het maken van eigen muziek was jarenlang een droom. Na maanden hard werken komt de eerste single uit op 28 mei. Zijn muziek is een mix van poppy sounds met tropical house en deep house. Alleen goede vibes!

Ondertussen werkt hij hard aan zijn eerste album dat normaal gesproken in oktober uitkomt.

Blijf op de hoogte.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%