Cor Luister, en bij sommige DJ's, en kijk naar deze geweldige station die je het familie gevoel terug geeft. Met lekkere muziek en leuke praatjes. Music Power Radio, geeft je net dat ietsje meer. TijgerPiet One dream One stream One Team met muziek je een possitieve Vibe te geven ook de chat is de gezelligste huiskamer kortom een Top station met Top djs en luisteraars chatters is het 1 grote muzikale familie. Tripple Beatsz Weekend beuk-plaartje hoord erbij

Blog

EDDIE F. – ZIE DE MUZIEK

today17 maart 2023 1

Achtergrond
share close

Ediie F. is geboren in Spijkenisse en opgegroeid in Steenwijk nu woonachtig in het mooie Zandvoort en heeft in het verleden menig beroep uitgeoefend en daar veel levenservaring mee opgedaan. Nu heeft hij z’n rust gevonden in het begeleiden van paragnosten. Dat lijkt op zich een vreemde wereld maar voor Eddie is het dagelijkse kost. Dat hij nu een muziekproductie heeft gemaakt ligt aan het wegstrepen van weer een verlangen op zijn bucket list. Wat de verdere wensen zijn houdt hij nog even voor zich Het liedje ‘Zie De Muziek’ wordt door een mooie clip omlijst en vertelt over de mooie momenten in het leven. Dit geldt zeker voor als je een bepaalde leeftijd bereikt hebt.

Ook al is Eddie is geen zanger, toch heeft hij zich vol overgave gestort op deze productie. Hopelijk gaan de mensen dit initiatief waarderen en zien wat Eddie bedoeld met de kijk op de wereld nu. De tekst is van Henny Thijssen en Maarten de Groot componeerde de muziek en ‘Zie De Muziek’ is uitgebracht onder het label Stalwart Records.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Jordi Weijer - Het spijt me 3000x3000
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%