Blog

Jarrod Lawson – I Would Die 4 U Master

today17 maart 2023 7

Achtergrond
share close

Jarrod Lawson is een Amerikaanse singer-songwriter, toetsenist en producer. Zijn muziek is een mix van jazz, soul en funk en spreekt een breed publiek aan. Lawson bracht in 2014 zijn titelloze debuutalbum uit, dat lovende kritieken kreeg en hem hielp een rijzende ster in de soul- en jazzscene te worden. Lawson combineert klassieke soul en jazz met moderne elementen; hij wordt vergeleken met legendes als Stevie Wonder en Donny Hathaway.

Met zijn soulvolle stem en indrukwekkende muzikaliteit weet Jarrod Lawson publiek over de hele wereld te boeien. Dat geldt zeker ook voor Nederland! Ons land heeft een sterke traditie op het gebied van jazz en soulmuziek. Lawson past goed in deze traditie en wordt gezien als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de hedendaagse soul- en jazzscene.

Hij heeft in Nederland al in meerdere clubs en op verschillende festivals opgetreden, waaronder het North Sea Jazz Festival en heeft een trouwe fanbase opgebouwd. Jarrod Lawson is dan ook een uitstekende live-performer en wordt geprezen om zijn vocale vaardigheden en zijn vermogen om het publiek te betrekken bij zijn optredens.

Zijn nieuwste single komt nu uit! Het gaat om een heerlijke bewerking van de Prince klassieker “I would die 4 U”. Hij speelde het nummer voor het eerst tijdens een lockdown-livestreamconcert en dit leidde tot zeer enthousiaste reacties van fans.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%