Blog

Nieuwe single ‘Jij krijgt mijn tranen niet cadeau’ van Gerrit Vos staat bol van vrolijke klanken

today17 maart 2023 3

Achtergrond
share close

De nieuwe single ‘Jij krijgt mijn tranen niet cadeau’ van Gerrit Vos staat bol van vrolijke klanken. Zo gek is dat nou ook weer niet omdat zijn vaste producer Manfred Jongenelis daar natuurlijk een behoorlijke reputatie in heeft. Met name de opgewekte accordeonpartijen die Manfred zelf heeft ingespeeld, komen als een rode draad terug in het uptempo nummer waar je absoluut niet bij stil kunt blijven staan. Stil blijven staan tijdens een optreden van Gerrit is overigens bijna niet voor te stellen. Hij kijkt eerst even welk publiek aanwezig is en bepaalt ter plekke wat hij gaat zingen. Zijn repertoire is erg breed en hij zingt niet alleen maar Nederlandstalige liedjes. Naast evergreens van Frans Bauer, Jannes en Corry Konings vermaakt hij zijn fans ook met nummers van Elvis Presley, Fats Domino en Roy Orbison.

Omdat Gerrit regelmatig bij zijn maatje Manfred Jongenelis op de koffie komt wordt er veel over muziek gesproken. Zijn vorige plaat ‘Duizend rode rozen’ verscheen bijna een jaar geleden en vond Gerrit het de hoogste tijd worden voor een opvolger. Hij wilde een compleet nieuw liedje en vroeg aan Manfred of hij daar een leuk idee over had. Dat is aan hem wel toevertrouwd. Samen met Carlo Rijsdijk heeft hij ‘Jij krijgt mijn tranen niet cadeau’ geproduceerd die bij platenlabel Rood-Hit-Blauw wordt uitgebracht. De samenwerking met Ronald Visch van RHB omschrijft Gerrit ook als zeer prettig. Zij kennen elkaar ook al jaren en weten wat ze aan elkaar hebben.

Gerrit weet ook al welke single hij over drie maanden gaat lanceren. Hij houdt de titel nog even geheim, maar hij is ervan overtuigd dat zijn fans dit echt kunnen waarderen. Het enigste wat hij daarover wil vertellen is dat het een 2.0 versie betreft van een lied dat hij eerder uitbracht en nog steeds één van de meest gevraagde verzoekplaatjes is tijdens zijn optredens.

De CD-single ‘Jij krijgt mijn tranen niet cadeau’ is vanaf 15 maart 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door TCA zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Gerrit heeft hiervoor twee figuranten ingehuurd die de verhaallijn uitbeelden.

Gerrit Vos – Jij krijgt mijn tranen niet cadeau….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%