Niet gecategoriseerd

Orsaya – Habanera

today17 maart 2023 3

Achtergrond
share close

OVER MIJ

Op 17-jarige leeftijd begon ik tijdens mijn studie aan het Amsterdamse Conservatorium , al met lesgeven.
De lessen werden gegeven aan jong (peuters) tot oud (de oudste leerling was 87 jaar). Ze werden niet alleen gegeven op scholen of in groepen maar ook werden er privé lessen gegeven. Daarnaast ondersteunde en begeleidde Ik op piano musicals, operette en balletlessen en trad in op in verschillende settings op verschillende podia als solist en daarnaast ook als musicus, instrumentaliste.
Daarnaast dirigeren van onder andere verenigingen ,band coaching, docenten coachen en talenten op weg helpen met hun audities en of opnames.
Door actief te zijn in alle lagen van de muziekindustrie heb ik veel gezien en veel ervaring op gedaan…. En ja natuurlijk is niet altijd alles zonder slag of stoot verlopen.
Juist daardoor weet ik wat werkt en wat niet en hierdoor ben ik in staat om anderen goed te begeleiden en te coachen.
Dit heeft er zelfs toe geleid dat ik in 2016 tot beste muziekcoach ben benoemd geweest.
Optreden naast al het lesgeven en liedjes schrijven zal komend jaar centraal staan .
Daarnaast zal de aandacht gevestigd zijn op latin meets Classic.
Alles met een klassieke touch.
Afgelopen jaren heeft Orsaya internationaal airplay gehad.
Bij number one music op verschillende nummer 1 posities met en mis recuerdos con migo en no regrets
Bij radio 5 3 maanden wereld plaat met Eres Lo
Radio 2 Hans Schiffers met Keep it to yourself
3 Fm live met con migo
Jazz radio : no regrets
Ook op de internationale wereldlijst heeft eres lo op nummer 44 gestaan
Natuurlijk mogen we ook niet alle regionale en lokale radio stations vergeten zoals omroep Friesland, omroep Flevoland, omroep WOS.
Ook gaat mijn dank uit naar Puerto latino die mij internationaal gedraaid heeft en uitgezonden op tv en natuurlijk de Red Carpet Show die mij tot 2 keer toe benoemde in de categorie best female latin artist en song.Hypnose opleidingen heb ik gevolgd bij Rob de Groof en Martijn Groenendal.
Momenteel zit ik met hypnofasting in een internationaal team van hypnotiseurs met als team leider Rob de Groof.
Op alternatief gebied heb ik reiki 1 en 2 gedaan en verschillende cursussen bij access counsciounsness waaronder bars en gebruik bij sessies tarot readingen om meer inzicht in situaties te krijgen.

Momenteel ben ik werkzaam als muziek docent bij Trias in Rijswijk waar ik de zang/dwarsfluitlessen verzorg en band coaching heb gedaan (voor Corona) en wat incidentele talent coaching bij de talent awards in Rijswijk.
Via leerorkest Amsterdam geef ik zang en instrumentale lessen (oa bij Amsterdams Nieuw Vocaal )en bij het leerorkest in Amsterdam geef ik ook dwarsfluitlessen ook bij het talent wijk orkest.
Daarnaast muziekles aan jonge kinderen tot 4 jaar en ben ook nog werkzaam bij vluchtelingen organisaties waar muziek wordt ingezet om de taal te leren en toe leren werken naar semi professionele optredens.
Ook schrijf ik mee aan een muziek methode voor niet Nederlandse kinderen.
Komend jaar blijf ik druk bezig met alle muziek lessen, naast optredens & hypnose sessies.

 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%