Blog

JunnyArt – Culture

today23 maart 2023 2

Achtergrond
share close

JunnyArt is een bijzondere en veelzijdige artiest. Hij werd geboren als Junny Sankon in Freetown, Sierra Leone. Op zijn 6-de leerde hij al Djimbé spelen en hij zong al vroeg en veel in de kerk. Later volgden ook andere instrumenten waaronder gongas, percussions en drums. JunnyArt groeide op met wereldmuziek, zijn grote inspratiebron in zijn jeugd was Bob Marley.

JunnyArt woont nu al jaren in Zwolle en voelt zich meer dan thuis in de levendige Zwolse muziekscene. In het dagelijks leven is hij werkzaam als operator bij een logistiek bedrijf. Maar daarnaast blijkt JunnyArt een zeer actieve en creatieve man te zijn. Hij loopt niet alleen halve marathons maar maakt ook nog schilderijen en exposeert veel!

De meeste voldoening en rust haalt JunnyArt uit de muziek. Hij heeft nu een full album opgenomen en uitgebracht. Don’t give up! is de titel van deze plaat, die werd werd opgenomen en geproduceerd in de Zwolse Massix Music Studio en waarop twaalf nummers staan. ‘Culture’ is het opzwepende openingsnummer van dit opvallende album van JunnyArt.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%