Blog

Mrs McBright feat. Kick – Mag ik dan bij jou

today23 maart 2023 5

Achtergrond
share close

Op 15 april vindt er in Postel (België, vlak over de grens bij Eersel) onder de noemer Kanjer en Friends een evenement plaats t.b.v. Het Belgisch KinderKanker Steunfonds (BKKS).
De uit Sint-Niklaas afkomstige zangeres Mrs McBright en de uit Hoorn (NH) afkomstige presentator Kick van de Vooren, die die dag aanwezig zullen zijn als zangeres en presentator, hebben het plan opgevat om samen een single op te nemen om dit goede doel te ondersteunen.
Hiervoor viel de keuze op het succesnummer “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij, waarbij de tekst is herschreven naar de BKKS door Mrs McBright. Haar man en musicus Eddy Vandermeulen tekende voor het nieuwe arrangement. Mrs McBright doet de leadzang, Kick is op de single te horen als voice-over.
Mrs McBright is sinds ze voor deze artiestennaam koos geen onbekende in de Belgische Countrywereld, en een veel gevraagde gast bij linedance clubs en dergelijke. Haar singles “Do you miss me too”, “He is so sweet”,”Times are changing” en meest recentelijk “The sparkle in your eyes” zijn vaak gevraagde en gedraaide nummers op de verschillende radiostations.
Kick is al bijna 40 jaar radiopresentator van verschillende programma’s en via deze weg leerden zij elkaar kennen.
De voor dit speciale doel gemaakt videoclip is te zien op Youtube, alle mogelijke opbrengsten van de single “Mag ik dan bij jou BKKS”, zijn bestemd voor het BKKS.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%