Blog

Kayleigh – Wat als wij 2

today26 maart 2023 2

Achtergrond
share close

De jongste van Vlaanderen is terug en weet ons opnieuw aanstekelijk te raken! Een gevoel dat we allemaal herkennen… wat een saai uitstapje leek te worden, blijkt achteraf één van die momenten waar je een leven lang kan van nagenieten. Wie had durven denken dat dit uitstapje met pa en ma zou eindigen, in een coole kamer, spannend aan het gamen en vooral zittend op een roze wolk? Kayleigh er klaar voor…een hippe, swingende nieuwe single! Zing mee op de aanstekelijke melodie en herbeleef dié mijlpaal in je leven, het gevoel dat je nooit kan en zal vergeten, je hartje dat onverwacht sneller begint te kloppen, voelen dat vriendschap net iets meer kan zijn, dat de verhaaltjes van op tv eigenlijk ook werkelijkheid kunnen zijn en tegelijk aanvoelen als een sprookje! Kijk mee door de ogen van Kayleigh, voel haar hartritme aan de beat van de muziek en zing haar verhaal mee, Sabien Tiels schreef de tekst en de muziek van de nieuwste Kayleigh. De volledige compositie en productie komt uit de muziekkeuken van meesterkok Manfred Jongenelis. Hij wist als geen ander het idee van Sabien Tiels te kruiden tot een meesterwerkje waar het team rond Kayleigh meer dan trots op is! Verlangend naar dàt sms’je, de eerste slapeloze nachtjes en een tienerhart dat elke optelsom doet resulteren in twee, ‘Wat als wij twee’. Kayleigh is verliefd op muziek, het leven en op dat vriendje dat haar nu al de kick van haar leven bezorgd ! “Wat als wij 2”, de nieuwste van Kayleigh, is hip, swingend en klaar om je oor te veroveren.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%